Ne-am mutat pe PuiDeCompuneri.UrbanKid.ro!

Vei fi redirectat automat. Daca nu mai ai rabdare :P, mergi singur pe
puidecompuneri.urbankid.ro
si actualizeaza-ti bookmarkurile.

3/01/2009

La revedere clasa a VIII a

Pui de compunere 1 - clasic
Pe o ciorna, fa o lista cu toate lucrurile care ti-au placut in clasa a VIII a: materii, lectii, profesori, lucruri din sala de clasa care iti placeau, activitati etc. In compunere, ia-ti la revedere de la fiecare dintre aceste lucruri, spunand de ce ti-a placut, sau ce simti ca ti-a adus si multumind pentru momente placute, lucruri invatate, bucurii etc.

Pui de compunere 2 - personificare
Inchipuie-ti clasa a VIII a ca pe un personaj, cineva care v-a “tinut in brate” pe tine si pe colegii tai timp de un an, oferindu-va tot felul de lucruri pentru a creste si a invata (cunoastere, experiente, activitati etc.). Imagineaza-ti ca la sfarsitul anului te-ai intalnit cu acest personaj (descrie cum arata si in ce conditii v-ati intalnit) si relateaza discutia de multumiri si “la revedere” pe care ai avut-o cu el/ ea.

Pui de compunere 3 - inca o personificare
Imagineaza-ti la fel ca la punctul 2, ca clasa a VIII a e un personaj si scrie-i o scrisoare, in care sa-i multumesti pentru ce ti-a dat (la fel: experiente, informatii, cunoastere, activitati...), dar sa-i si povestesti incotro te indrepti, ce speri ca vei gasi/ descoperi in continuare si in ce fel iti inchipui ca te vei gandi la ea (cu drag, cu nostalgie, cu recunostinta...).


Spor la scris!

9 comentarii:

Sandra G spunea...

Anonim, daca vrei sa-ti public comentariul, fara injuraturi te rog :)

Sandra G spunea...

Nope... si aia tot injuratura e :)

In traducerea mea, ar fi ceva de genul "urasc scoala", "nu-mi place scoala", "ma scoate din minti scoala si abia astept sa se termine"... sau alte variante de genul acesta... :)

Sandra G spunea...

Inteleg ca esti foarte suparat pe scoala, si ca ai mai degraba nevoie sa te descarci de furie decat sa publici un comentariu... :)

Am o propunere... Daca imi trimiti o compunere de o pagina fara injuraturi, despre cat de mult urasti tu scoala si ce nu-ti place la ea, iti scriu si eu o poveste de o pagina despre ce vrei tu...

Ce zici? :)

Anonim spunea...

ok!buna idee

Sandra G spunea...

Super! Cand e gata, trimite compunerea si despre ce vrei sa-ti scriu eu povestea la puidecompuneri arond gmail punct com!

Anonim spunea...

ti-o trimit pe idul tau!ale meu e ionutz.ionutz56

Sandra G spunea...

ok, iti dau add.

Blogul lui Po_OL spunea...

sal,am blog si eu ajut lumea...

Sandra G spunea...

bravoooo! felicitari, sa-ti traiasca :)