Ne-am mutat pe PuiDeCompuneri.UrbanKid.ro!

Vei fi redirectat automat. Daca nu mai ai rabdare :P, mergi singur pe
puidecompuneri.urbankid.ro
si actualizeaza-ti bookmarkurile.

2/28/2009

Felicitari

Tema: idei pentru felicitari de 1 si 8 martie.

Trebuie sa marturisesc ca nu am fost foarte inspirata la tema asta... Dar pentru ca nu pot sa refuz o cerere atat de draguta, incerc totusi sa nascocesc ceva...

Pui de felicitari - 1 martie
1 martie simbolizeaza venirea primaverii. Scriind o felicitare cuiva, ii doresti acelei persoane sa se bucure de primavara.

Ce simti tu cand vezi ca incepe sa vina primavara? Bucurie, veselie, parca te trezesti? Ce-ti vine sa faci? Ce-ti place mai mult in jurul tau, in natura? Ureaza-i persoanei careia ii oferi felicitarea sa se bucure de acele sentimente care ti se par tie cele mai simpatice.

Pui de felicitari - 8 martie
8 martie e o sarbatoare in cinstea femeii. Pe o ciorna, fa o lista de cuvinte care iti vin in minte cand te gandesti la femei: gingasie, delicatete, frumusete... si asa mai departe. Apoi, pentru fiecare doamna sau domnisoara careia ii scrii, alege cuvantul care i se potriveste cel mai bine si scrie felicitarea ca pe un compliment. Ii poti multumi mamei pentru caldura pe care ti-o da in fiecare zi, bunicii pentru ca te indruma, invatatoarei pentru ca stie sa transforme scoala intr-o joaca... sau cum crezi tu, in functie de caz.


Spor la scris!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Cand eram elev in clasele primare imi placea foarte mult sa compun felicitari cu diferite ocazii.
Acum insa nu mai am acea inspiratie, dar imi place la fel de mult sa trimit felicitari persoanelor dragi

Sandra G spunea...

Inspiratia nu dispare, doar se pierde printre ganduri prea "serioase" :) Joaca-te, fii "neserios", sa vezi cum reapare si inspiratia :)

Un martie minunat!