Ne-am mutat pe PuiDeCompuneri.UrbanKid.ro!

Vei fi redirectat automat. Daca nu mai ai rabdare :P, mergi singur pe
puidecompuneri.urbankid.ro
si actualizeaza-ti bookmarkurile.

3/11/2009

Primavara ne inverzeste sufletele

Tema: o compunere pornind de la citatul "Primavara ne inverzeste... sufletele!" (Costel Zagan)

Pui de compunere 1
Imagineaza-ti cum arata un suflet... Are aceeasi forma pentru toata lumea, sau forme diferite in functie de persoana, de sex, de varsta, de regiune? Daca sufletul e inverzit de primavara, inchipuie-ti cum reactioneaza la celelalte anotimpuri, respectiv cum arata iarna. Descrie apoi cum i se schimba forma si culoarea odata cu schimbarile ce apar in natura primavara. Povesteste si cum se simt oamenii, cum li se schimba zilele/ activitatile/ trairile pe masura ce li se inverzesc sufletele.

Pui de compunere 2
Imagineaza-ti primavara ca pe un personaj... (pentru asta, te poti inspira de aici). Descrie apoi cum inverzeste ea sufletele oamenilor... Cu o bagheta? Cu o suflare? Cu o poezie/ vraja? Cu ajutorul unei creaturi speciale? Povesteste cum se plimba ea printre oameni si le inverzeste sufletele si cum reactioneaza ei cand li se intampla asta.

Pui de compunere 3
Pe vremuri, primavara inverzea toate sufletele. Oamenii de stiinta au descoperit insa ca asta nu se mai intampla mereu... Descrie cum cineva isi da seama ca sufletele nu se inverzesc primavara decat in contact cu natura, ca atunci cand oamenii isi petrec timpul doar intre blocuri, asfalt si cladiri de sticla, primavara nu mai ajunge la ei...


Spor la scris!

Niciun comentariu: