Ne-am mutat pe PuiDeCompuneri.UrbanKid.ro!

Vei fi redirectat automat. Daca nu mai ai rabdare :P, mergi singur pe
puidecompuneri.urbankid.ro
si actualizeaza-ti bookmarkurile.

2/26/2009

Extraterestri verzi

Tema: compunere cu extraterestri verzi

Pui de compunere 1
Pe planeta Verde din galaxia Verde din universul Verde, totul este evident... verde, inclusiv locuitorii sai, Verzienii. Viata este frumoasa si linistita, totul intr-o ordine perfecta, pana cand unul dintre cei mai excentrici oameni de stiinta verzieni produce o mare explozie in laboratorul sau, din care rezulta o baltoaca rosie!

Imaginati-va ce efect are aceasta descoperire asupra Verzienilor... Cum reactioneaza? In ce fel li se schimba viata?

Pui de compunere 2
Se stie ca toti extraterestrii sunt verzi, dar putina lume cunoaste explicatia din spatele acestui adevar... O varianta ar putea fi ca extraterestrii de pe toate planetele sunt de fapt urmasii dinozaurilor verzi care au fugit de pe Pamant atunci cand acesta a fost lovit de un asteroid care a distrus toate celelalte specii de dinozauri. Sau poate ca omenirea a fost o greseala a Creatorului, care a uitat sa adauge culoarea verde cand ne-a facut... Tu ce crezi? :)

Pui de compunere 3
Inventeaza un personaj (copil sau adult) care tot are impresia ca vede extraterestri verzi. Fa o lista cu toate obiectele verzi pe care le intalneste in mod obisnuit o persoana si descrie in ce fel personajului tau tot i se pare ca vede omuleti verzi (in iarba, in copaci, intr-o cratita... etc.).

Ce se intampla la final? Isi da seama ca era doar imaginatia lui, sau o intamplare ii arata ca extraterestrii verzi exista cu adevarat?


Spor la scris!

4 comentarii:

pool spunea...

nu exista compunere in care sa se povesteasca cva despre extraterestrii.bvoo tine-o tot asha

Sandra G spunea...

multumesc! :)

Anonim spunea...

ar fi mai usor daca ai faeo pe toata:))

Sandra G spunea...

Da, dar e mai interesant asa :) Si in mod clar mai distractiv pentru toata lumea :)