Ne-am mutat pe PuiDeCompuneri.UrbanKid.ro!

Vei fi redirectat automat. Daca nu mai ai rabdare :P, mergi singur pe
puidecompuneri.urbankid.ro
si actualizeaza-ti bookmarkurile.

2/26/2009

Despre dragoste

Tema: despre dragoste

Pui de compunere 1 - dragostea din viata ta
Pe cine iubesti? Ce-ti place cel mai mult la ei/ ele? Cum te simti cand esti in prezenta persoanelor respective? Dar cand esti departe de ele? Poti sa compari senzatia cu alte situatii sau trairi?

Pui de compunere 2 - de unde vine dragostea
Aminteste-ti de cineva pe care il/ o iubesti... Cand simti furnicaturile de bucurie, drag, dor, imagineaza-ti... ce le-ar putea crea? Un personaj care e mereu alaturi de cei care iubesc? O substanta care ti-a fost transmisa (de catre cine? cum?) atunci cand ai intalnit persoana respectiva? Iti este “scris” atunci cand te nasti ca vei iubi anumite persoane si dragostea e in tine mereu, doar se “activeaza” atunci cand si cunosti persoana?

In compunere, descrie varianta pe care o alegi :)

Pui de compunere 3 - personificare
Exista o infinitate de sentimente de dragoste (unde? cine le-a creat? cand, cum si de ce ajung la oameni?). Descrie cum au ajuns la tine si cum te-ai “imprietenit” cu sentimentele de dragoste pe care le simti in prezent (pentru familie, prieteni, iubit/ iubita...).

Se stie si ca pentru ca dragostea sa creasca, trebuie sa ai grija de ea. Descrie ce faci tu ca sa ai grija de dragostea pe care o simti pentru cineva (vorbesti frumos, esti intelegator/ intelegatoare cu persoana respectiva, faci surprize, petreci timp cu persoana...).


Spor la scris!

Niciun comentariu: