Ne-am mutat pe PuiDeCompuneri.UrbanKid.ro!

Vei fi redirectat automat. Daca nu mai ai rabdare :P, mergi singur pe
puidecompuneri.urbankid.ro
si actualizeaza-ti bookmarkurile.

5/26/2009

Marea iarna

Tema: compunere pe tema "marea iarna".

Pui de compunere 1
Marea iarna e nervoasa. Ii e frig, iar turistii nu o mai viziteaza. Inchipuie-ti cum reactioneaza de fiecare data cand mai scade putin temperatura, cand mai ninge, sau cand e ger. Toate animalele care o populeaza, de la pesti la meduze si corali, se misca cu mare mare grija, sa nu cumva sa o supere si mai tare sau sa-i atraga atentia. Imagineaza-ti cum il cearta marea pe un delfin prea jucaus, pe niste sardine prea agitate sau pe niste alge nedisciplinate.

Pui de compunere 2
Marea iarna suferea groaznic de frig. Din fericire, o specie extraterestra i-a facut cadou un dispozitiv foarte practic. Astfel, in fiecare iarna, marea pleaca in vacanta la Ecuator (unde e mereu cald) sa se joace cu oceanele si da drumul la dispozitivul extraterestru, ce creaza o iluzie optica astfel incat lumea sa nu se prinda ca ea nu mai e acolo. Detaliaza... :)

Pui de compunere 3
Iarna este vacanta marii. Turistii sunt acasa sau la munte, iar animalele au un ritm mai lent datorita frigului. Este perioada in care marea apuca sa se curete, sa se relaxeze, sa-si incarce bateriile. Apuca si ea sa admire plajele goale si fara gunoaie, sa mangaie nisipul fara sa fie deranjata de inotatori galagiosi si sa-si lase valurile libere, caci nu mai exista riscul sa inece pe cineva.


Spor la scris!

3 comentarii:

pool spunea...

esti pe net vedeta am scris la google sandra ghitescu si scria despre tn

Sandra G spunea...

pai mai fac si eu una alta in afara de compuneri :)

Blogul lui Po_OL spunea...

Atunci multa bafta in continuare