Ne-am mutat pe PuiDeCompuneri.UrbanKid.ro!

Vei fi redirectat automat. Daca nu mai ai rabdare :P, mergi singur pe
puidecompuneri.urbankid.ro
si actualizeaza-ti bookmarkurile.

4/19/2009

Pauza pana pe 18 mai!

Pui de Compuneri intra in vacanta si pleaca in deplasare...
Nu voi putea raspunde la cereri pana pe 18 mai!

Multumesc pentru intelegere!

Aveti in coloana din dreapta mai multe cuvinte cheie si arhive pornind de la care puteti gasi multi, multi pui de compuneri! Folositi-i cu incredere, sper sa va poata ajuta pana ma intorc eu de pe drumuri :)

Spor la scris!

5 comentarii:

Dana spunea...

Buna!
Am primit ca tema la romana sa scriem o carte cu orice subiect la alegere.
Am 3 idei dar vreau sa o aleg pe cea mai originala si cea mai interesanta.
~Titlul:Glamour. Este vorba despre o fata care primeste in dar o masca pentru somn.In lumea ei este o adolescenta banala de 15 ani,dar in timpul noptii cand doarme ajunge intr-o alta lume in care este o celebritate locuind intr-un oras numit Glamour.Ea incearca sa fie si in lumea ei la fel de stralucitoare ca in vise.In final reuseste fiindca isi descopera un talent ascuns muzica.
~Titlul:Aventurile celor 4 vrajitoare.
Este vorba despre 4 vrajitoate,Anna,Cris,Rox si Tina care traiesc in lumea oamenilor si trec prin tot felul de aventuri.
~Titlul:(Nu m-am gandit inca)Este vorba despre 2 adolescenti si povestea lor de dragoste.Amandoi sunt prea timizi pentru a-si recunoaste dragostea reciproca.Totul se petrece intr-o vara intr-o statiune de vacanta iar povestea se incheie cand ei in final ajung sa fie impreuna insa vara se termina si fiecare se intoarce in orasul lui si nu se mai vad niciodata .
Sincera sa fiu preferata mea este prima dar vreau sa-mi spui daca ai mai citit ceva asemanator ca sa nu ma apuc degeaba.
Spune-mi parerea ta si daca ai alte idei te rog sa ma ajuti...

Sandra G spunea...

Buna Dana!

Mie mi s-a parut cea mai ofertanta cea cu vrajitoarele, pentru ca in aceasta poveste poti sa vorbesti si despre fata cu masca de somn, si despre iubirea a doi adolescenti, si despre multe multe altele :)

Si ideea cu "Glamour" mi se pare misto, probabil ca va fi mai greu putin de scris decat cea cu vrajitoarele.

Oricum, cel mai important este sa-ti faca tie placere sa scrii despre tema pe care ti-o alegi, asa ca mergi pe ideea care iti este tie cea mai apropiata/ simpatica :)

Multa bafta!

marian spunea...

intrebati sistudentii de la facultatea de ecologie daca cunoasteti....sunt niste scriitori innascuti, bine asta si datorita profesorilor de la UEB!!! eu daca ar fi sa mai aleg o data la ce facultate m-as duce, cu siguuranta as alege-o pe aceasta
(www.ueb.ro)

Anonim spunea...

Poti sa faci o compunere cu o intamplare hazlie am nevoie de una foarte repede te rog daca poti pana pe 19 mai te rog frumos

Sandra G spunea...

Salut anonim! Pana pe 19 la pranz vei primi un raspuns!