Ne-am mutat pe PuiDeCompuneri.UrbanKid.ro!

Vei fi redirectat automat. Daca nu mai ai rabdare :P, mergi singur pe
puidecompuneri.urbankid.ro
si actualizeaza-ti bookmarkurile.

2/25/2008

Frumuseţea fără înţelepciune e ca o floare fără miros

Tot Olivia mai are nevoie de idei pentru o compunere cu tema "frumuseţea fără înţelepciune este ca o floare fără miros".


Pui de compunere
Povesteşte că ai văzut într-o zi de la depărtare o fată foarte frumoasă şi că ţi-ai dorit să o cunoşti mai bine. O admirai de la distanţă, începusei să încerci să te îmbraci ca ea, sau să-ţi aranjezi părul ca ea, pentru că ţi se părea extraordinar de frumoasă şi îţi doreai să-i semeni. După un timp ai reuşit să te apropii mai mult de ea şi ai descoperit că nu stă prea bine cu personalitatea (dă câteva exemple de acţiuni ale ei care dovedeau lipsă de înţelepciune - fumează, vorbeşte urât cu oameni care ţin la ea, nu-şi face temele la timp... etc.). Ai fost foarte dezamăgită şi te-ai îndepărtat de ea. Întâmplarea ţi-a amintit de o floare superbă pe care ai văzut-o într-un magazin şi de cât de dezamăgită ai fost când te-ai apropiat de ea s-o miroşi şi ai descoperit că era de plastic. Aşa ai tras tu concluzia că "frumuseţea fără înţelepciune e ca o floare fără miros".


Spor la scris!

4 comentarii:

Profesori in Europa spunea...

Frumoase compuneri.E adevarat ca "frumuseţea fără înţelepciune este ca o floare fără miros". Spor la scris.

Sandra G spunea...

Eh, eu as zice ca frumusetea fara intelepciune e ca o floare de plastic, dar ma rog, tema copiilor e tema copiilor :)

Multumesc pentru feedback!

Anonim spunea...

Foarte frumoasa compunerea.Multumesc mult!Am reusit sa fac si eu compunerea pentru la scoala cu titlul "Intelepciune".:)

Sandra G spunea...

Cu mare placere! Ma bucur ca ti-a iesit! :)