Ne-am mutat pe PuiDeCompuneri.UrbanKid.ro!

Vei fi redirectat automat. Daca nu mai ai rabdare :P, mergi singur pe
puidecompuneri.urbankid.ro
si actualizeaza-ti bookmarkurile.

4/11/2010

Răsărit de soare

Tema: o compunere despre un răsărit de soare.


Pui de compunere 1
Niște zâne organizează o expoziție cu peisaje. Fiecare dintre ele arată un peisaj și explică de ce ei i se pare că acea imagine este frumoasă, impresionantă, memorabilă etc. Una arată un apus, alta o furtună pe mare, alta o pădure la început de primăvară și una, evident, vine cu un răsărit de soare. Descrie imaginea din perspectiva ei și apoi explică de ce toate celelalte zâne cad de acord că răsăritul este cel mai frumos.

Pui de compunere 2
Imaginează-ți o planetă pe care soarele răsoare o singură dată pe an. Fiind vorba de altă planetă, poți descrie răsăritul așa cum vrei tu, cu forme și culori fantastice, poate și cu alte fenomene naturale specifice locului (erupții de vulcani, sunete, muzică, animale, mirosuri...). Descrie sărbătoarea care cuprinde întreaga planetă și ce fac extratereștrii când se adună cu toții pentru a asista împreună la singurul răsărit de soare din an.

Pui de compunere 3
Descrie răsăritul de soare din punctul de vedere al unui vampir, care este desigur terorizat, căci riscă o moarte cumplită dacă este atins de razele soarelui care răsare...


Spor la scris!

Niciun comentariu: