Ne-am mutat pe PuiDeCompuneri.UrbanKid.ro!

Vei fi redirectat automat. Daca nu mai ai rabdare :P, mergi singur pe
puidecompuneri.urbankid.ro
si actualizeaza-ti bookmarkurile.

10/05/2009

Mulțumesc, mama

Tema: o compunere de ziua mamei, în care să-i mulțumesc

Pui de compunere
Iată câteva întrebări care să te ajute să scrii compunerea ta personalizată, care să vă reprezinte cât mai bine pe tine și pe mama ta.
- Ce lucruri, obiecte, jucării, haine, cărți ți-a oferit mama ta? Care ți-au plăcut cel mai mult? Ce ți-a plăcut sau te-a bucurat când le-ai primit?
- Ce locuri ți-a oferit mama ta? Pe unde te-a plimbat, ce ți-a arătat, pe unde te-a dus? Ce ți-a plăcut la aceste călătorii, ce ai învățat din ele, ce simți că ți-au adus?
- Ce te-a învățat mama ta? Lecții de viață, sfaturi, ajutor, sprijin? Cum te-ai simțit în acele situații? În ce fel te-a ajutat că ai avut-o pe mama alături?
- Ce îți oferă mama ta, dincolo de lucrurile practice, concrete, materiale? Căldură, tandrețe, mângâieri, râsete, jocuri, siguranță?
- Dacă închizi puțin ochii și te gândești la mama ta, care e primul lucru care îți vine în minte? Dar al doilea? Al treilea?

Descrie cât mai multe din elementele de mai sus, mulțumindu-i mamei tale pentru ele și explicându-i în ce fel te simți mai fericită, sigură pe tine, împlinită datorită tuturor lucrurilor pe care ți le oferă. Eventual spune-i și ce ți-ai dori tu să-i oferi ca mulțumire pentru tot ce-ți dă ea (luna de pe cer, o terasă pe malul oceanului, un buchet de...).


Spor la scris!

Niciun comentariu: