Ne-am mutat pe PuiDeCompuneri.UrbanKid.ro!

Vei fi redirectat automat. Daca nu mai ai rabdare :P, mergi singur pe
puidecompuneri.urbankid.ro
si actualizeaza-ti bookmarkurile.

5/23/2007

Compunere despre prietenul meu

Şi asta, tot din căutări pe celălalt blog...

Analiza subiectului: din nou, vaaaag! prietenul cel mai bun sau iubitul? cum v-aţi cunoscut? cum v-aţi despărţit? ce-ţi place sau ce nu-ţi place la el? cum îţi petreci timpul liber cu el? unde mergeţi? ce planuri aveţi? what? Mă rog...

Pui de compuneri
- răspunsul detaliat la oricare dintre întrebările de mai sus.
- zi şi tu că aţi inventat un joc şi descrie cum îl jucaţi şi în ce fel jocul ăsta v-a sudat prietenia (leapşa pe cântece, cum ajungi de la un actor la un altul trecând prin 5 alţi actori*, aţi inventat un salut complex şi cine uită să îl facă corect îl scoate pe celălalt la un film / cico / teatru etc.)
- scrie că vă place să vă amintiţi de momente petrecute împreună şi vă distrează diferenţa dintre punctele de vedere şi dă exemple până umplii câte pagini ai de umplut.

Spor la scris!



* de la DeNiro la Keanu Reeves: DeNiro a jucat cu Ben Stiller în Un Socru de Coşmar, BS a jucat cu Milla Jovovitch în Zoolander, MJ a jucat cu Bruce Willis în Al 5-lea Element, BW a jucat cu Amanda Peet în Cât îmi dai ca să te împuşc, AP a jucat cu Keanu Reeves în Ceva, ceva tot o ieşi. Mă rog, sunt doar patru, da' aţi prins ideea :)

4 comentarii:

vlad12 spunea...

mersi esti tare daca ti-e tia venit idea sa publici textul acesta pe blog

Sandra G spunea...

cu placere :)

Anonim spunea...

foarte bun tinetio in continuare asa

Sandra G spunea...

Multumeeeeeeesc! :)